هند رتبه سوم کافا را از کی‌روش گرفت!

به گزارش “ورزش سه”، دیدار رده‌بندی تورنمنت کافا ساعاتی قبل از بازی ایران و ازبکستان شروع شد و بعد از ایننکه این مسابقه با نتیجه یک بر یک تساوی رسید در نهایت هندی‌ها بودند که با شکست تیم کارلوس کی‌روش به رتبه سوم این دوره از مسابقات کافا رسیدند.

عمان برخلاف دو مسابقه اخیر در این مسابقه ابتدا پیش افتاد اما هندی‌ها با حملات دامه‌داری که روی دروازه شکل دادند در نهایت در دقیقه 80 بازی را به تساوی کشیدند تا وقت‌های اضافه برنده مسابقه را مشخص کند. شرایط برای عمان در وقت‌های اضافه سخت‌تر شد و اخراج بوسعیدی در دقیقه 96 کار را برای شاگردان کی‌روش سخت‌تر کرد تا آنها با کنترل جریان مسابقه برای کشاندن بازی به ضربات پنالتی تلاش کنند.

برای تقویت جایگاه سایت در نتایج گوگل، استفاده از بک لینک قدرتمند اهمیت زیادی دارد. بک لینک قدرتمند از سایت‌های معتبر و مرتبط باعث افزایش اعتبار دامنه و دیده شدن صفحات سایت می‌شود. استفاده از این روش بازدید هدفمند جذب کرده و رشد طبیعی سایت را تضمین می‌کند. ترکیب بک لینک قدرتمند با محتوای ارزشمند، بهترین نتیجه را برای ارتقای سئو سایت ایجاد می‌کند.

در ادامه مسابقه هند که یک بازیکن بیشتر در اختیار داشت سعی داشت که در جریان مسابقه نتیجه را تغییر دهد اما بعد از گذشت 120 دقیقه بازی به ضربات پنالتی کشیده شد. دو پنالتی اول عمان از دست رفت تا بازی کاملا از دست شاگردان کی‌روش خارج شود، هند که در همان ابتدای ضربات پنالتی در شرایط قطعی کردن برد قرار گرفته بود ضربه پنالتی دوم را از دست داد و حتی پنالتی چهارم را هم نتوانستند به گل تبدیل کنند با این حال شاگردان کی‌روش با از دست دادن 3 پنالتی از پنج پنالتی نتیجه را به هند واگذار کرد.

از دست رفتن رتبه سوم برای کارلوس کی‌روش که به همراه عمان در پلی‌آف برای صعود به جام جهانی تلاش می‌کند یک شکست بزرگ و برای هندی‌ها که در حال توسعه فوتبالشان هستند یک موفقیت بزرگ بود.